април 11, 2017

Масажът Чи Ней Дзан

Какво представлява Чи Ней Дзан? Енергийният масаж на вътрешните органи или Чи Ней Дзан е древна източна терапевтична масажна техника. Според древните даоси, които са систематизирали този […]
home_blogger2_sep

Даоски практики

 • Вътрешна усмивка

  Какво по естествено от усмивката? Вътрешната усмивка е основният метод за работа със съзнанието в системата на даоската вътрешна алхимия. Усмихването води до отпускане на психиката и цялото тяло, освобождаване от стреса и напрежението, които се крият много дълбоко в тялото: във вътрешните органи.

 • Микро-космическата орбита

  Този метод на медитация възстановява естественото протичане на най-главния поток от енергия в тялото, като по този начин повлиява всеки един аспект на тялото и съзнанието.

 • Шест лечебни звука

  Лечебните звуци трансформират отрицателните емоции в положителни. Превръщат омразата, гнева, страха, тревогата и тъгата в радост, доброта, спокойствие, честност и смелост.

 • Чи самомасаж

   От няколко масажни движения, които да ни вдигнат на крака за минути, до ежедневна програма за възстановяване на силите и подмладяване, Чи самомасажът представлява гъвкава система от масажни похвати, които да са винаги и навсякъде на наше разположение.

home_blogger2_sep

Последни публикации